A receptet biciklizés közben találtam ki! Nagyon akartam már lecsót enni, de nem a hagyományos változatot szeretem volna megfőzni és elkészíteni, s ezért ötlöttem ki ezt a változatot!
Hozzávalók:
- Tojás (kb 5 darab)
- 8-10 darab paprika
- 8-10 darab paradicsom
- 1 doboz konzerv gomba
- 1 csomag garnélarák
- vöröshagyma
- Fűszerek: só, bors, fokhagyma, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, s még amit ízlésünk, fantáziánk megenged
Elkészítése:
A vöröshagymát, kevés vízzel és olívaolajjal meg párolom jó puhára. Utána beleteszem a kicsumázott, feldarabolt paprikát. Ha a paprika megpuhult, rádobom a kockára vágott paradicsomot. Fedő alatt párolom tovább. Ezután jöhet a gomba, és a tovább párolás! 🙂 Közben fűszerezzük ízlés szerint. A garnélarákot meleg vízzel alatt kiolvasztom! S ha ez is meg van akkor mehet a lábasba, mikor kész akkor még belekeverem a tojást. S készre főzöm!
A kisfiam szerint ez anya fitnesz menüje! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: