Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Gombás-garnálarákos lecsó

 

A receptet biciklizés közben találtam ki! Nagyon akartam már lecsót enni, de nem a hagyományos változatot szeretem volna megfőzni és elkészíteni, s ezért ötlöttem ki ezt a változatot!

Hozzávalók:

  • Tojás (kb 5 darab)
  • 8-10 darab paprika
  • 8-10 darab paradicsom
  • 1 doboz konzerv gomba
  • 1 csomag garnélarák
  • vöröshagyma
  • Fűszerek: só, bors, fokhagyma, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, s még amit ízlésünk, fantáziánk megenged

Elkészítése:

A vöröshagymát, kevés vízzel és olívaolajjal meg párolom jó puhára. Utána beleteszem a kicsumázott, feldarabolt paprikát. Ha a paprika megpuhult, rádobom a kockára vágott paradicsomot. Fedő alatt párolom tovább. Ezután jöhet a gomba, és a tovább párolás! 🙂 Közben fűszerezzük ízlés szerint. A garnélarákot meleg vízzel alatt kiolvasztom! S ha ez is meg van akkor mehet a lábasba, mikor kész akkor még belekeverem a tojást. S készre főzöm!

A kisfiam szerint ez anya fitnesz menüje! 🙂

967671_675574982477820_673470879_n[2]

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!