Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Ananászkrémleves málnával

Nagy melegben nincs is jobb egy kellemes hideg krémlevesnél! 🙂

Soha nem készítettem még ananászból semmit sem, de ami késik nem múlik, és meg is történt hétvégén!

 

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb ananász
  • 3-4 kiskanál xilit
  • 1 kupak vanília aroma
  • 1 evőkanál citromlé
  • kókusztej (én itt saját készítésűt használtam)

 

Elkészítés:

Az ananászt megpucoljuk és kockára vágjuk! Egy edénybe feltesszük főzni, beletesszük a xilitet, a vanília aromát, és a citromlevet. Amikor megfőtt akkor levesszük a tűzről és egy botmixer segítségével pépesítjük, és kb 2-3 deci kókusztejet adunk hozzá.

Ha kész hűtőbe tesszük, és hagyjuk kihűlni!

Ha már elég hideg, akkor akár ananásszal, friss gyümölccsel tálalhatjuk!

 

Jó étvágyat!

unnamed (1) unnamed (2)

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!