Meggy krémleves

Ebben a nagy melegben nincs is jobb mint valami fincsi krémleves.

Mi nagyon szeretjük ezeket, gyorsan meg van és nem lesz 600 fok a lakásba még elkészítem!

Hozzávalók:

Elkészítése:

A meggyet felteszem főzni. Amikor már forr beleteszem a xilitet, a citromlevet, és a vanília aromát. Így addig főzőm még telesen puha nem lesz.

Ezután hagyom egy kicsit hűlni, belekeverek egy doboz cocomast, és egy botmixer segítségével teljesen krémesre pürésítem.

Utána be a hűtőbe és amikor lehűlt akkor már lehet is fogyasztani.

Kiegészítés: lehet hozzá tenni akár banánt, vagy valamilyen idény gyümölcsöt. Én egy doboz cocomast vertem fel habbá, és tálaláskor kanál segítségével kis halmokat formáztam és tettem bele a levesbe, és így fogyasztottam.

Jó étvágyat! 🙂

Tovább a blogra »