Ebben a nagy melegben nincs is jobb mint valami fincsi krémleves.
Mi nagyon szeretjük ezeket, gyorsan meg van és nem lesz 600 fok a lakásba még elkészítem!
Hozzávalók:
- 450 gramm meggy (én fagyasztottat használtam)
- 3-4 evőkanál xilit
- 1 doboz cocomas
- 1-2 evőkanál citromlé
- 1 kupak vanília aroma
Elkészítése:
A meggyet felteszem főzni. Amikor már forr beleteszem a xilitet, a citromlevet, és a vanília aromát. Így addig főzőm még telesen puha nem lesz.
Ezután hagyom egy kicsit hűlni, belekeverek egy doboz cocomast, és egy botmixer segítségével teljesen krémesre pürésítem.
Utána be a hűtőbe és amikor lehűlt akkor már lehet is fogyasztani.
Kiegészítés: lehet hozzá tenni akár banánt, vagy valamilyen idény gyümölcsöt. Én egy doboz cocomast vertem fel habbá, és tálaláskor kanál segítségével kis halmokat formáztam és tettem bele a levesbe, és így fogyasztottam.
Jó étvágyat! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: