Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Meggy krémleves

Ebben a nagy melegben nincs is jobb mint valami fincsi krémleves.

Mi nagyon szeretjük ezeket, gyorsan meg van és nem lesz 600 fok a lakásba még elkészítem!

 

Hozzávalók:

 

  • 450 gramm meggy (én fagyasztottat használtam)
  • 3-4 evőkanál xilit
  • 1 doboz cocomas
  • 1-2 evőkanál citromlé
  • 1 kupak vanília aroma

 

Elkészítése:

 

A meggyet felteszem főzni. Amikor már forr beleteszem a xilitet, a citromlevet, és a vanília aromát. Így addig főzőm még telesen puha nem lesz.

Ezután hagyom egy kicsit hűlni, belekeverek egy doboz cocomast, és egy botmixer segítségével teljesen krémesre pürésítem.

Utána be a hűtőbe és amikor lehűlt akkor már lehet is fogyasztani.

 

Kiegészítés: lehet hozzá tenni akár banánt, vagy valamilyen idény gyümölcsöt. Én egy doboz cocomast vertem fel habbá, és tálaláskor kanál segítségével kis halmokat formáztam és tettem bele a levesbe, és így fogyasztottam.

 

Jó étvágyat! 🙂

 

unnamed (1) unnamed

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!