Kisfiam rágta a fülemet, hogy Ő bizony csoki pudingot akar enni. Nem sok kedvem volt ezzel pepecselni. Itt is az eredeti cukros recept került átalakításra.
Vasárnap délután rászántam magam, és a végén nem is evett belőle.
Bár a hűtőben várja a délutánt, hogy megegye.
Hozzávalók:
- 1 doboz cocomas+ 1 deci víz
- 4 kiskanál xilit
- 2 evőkanál kakaópor (cukormentes, és zsírszegény)
- 1 evőkanál kókuszliszt (de lehet bármilyen szénhidrát csökkentett liszt)
- 5 dkg vaj (én teavajat használtam)
Elkészítése:
A vajat a cukorral és a kakaóporral közepes lángon, de inkább gyenge lángon a tűzhelyen összefőzzük, belerakjuk az egy kanál lisztet. Egy elég sűrű masszát kapunk. Ezután a cocomast elkeverjük 1 deci vízzel, és a masszához öntjük. Ezután összeforraljuk, kicsit főzzük, még sűrű nem lesz, és már kész is.
Után kis poharakba tesszük, és irány a hűtő.
Gyümölccsel, de akár tortába krémnek is kitűnően használható!
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: