Egy újabb kenőcét hoztam nektek! 🙂
Hozzávalók:
- 1 fej lila hagyma
- 1 répa
- 2 érett avokádó
- 150 gramm krémsajt (én most zöld fűszereset használtam)
- fűszerek (só, bors, fokhagyma, metélőhagyma)
Elkészítés:
A lila hagymát apró kockára vágom, a répát sajtreszelővel lereszelem. Ezt beleteszem egy serpenyőbe, majd az avokádót is megpucolom apró kockára vágom, és ezt is a serpenyőbe teszem. Kevés olívaolajjal és vízzel és a fűszerekkel, felteszem a tűzre és megpárolom.
Ha kész egy nagy üvegedénybe teszem és kézi botmixerrel pépesítem. Ha kihűlt akkor belekeverem a sajtkrémet, és be teszem a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: