Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Avokádós-répás krémsajt

Egy újabb kenőcét hoztam nektek! 🙂

 

Hozzávalók:

  • 1 fej lila hagyma
  • 1 répa
  • 2 érett avokádó
  • 150 gramm krémsajt (én most zöld fűszereset használtam)
  • fűszerek (só, bors, fokhagyma, metélőhagyma)

 

Elkészítés:

A lila hagymát apró kockára vágom, a répát sajtreszelővel lereszelem. Ezt beleteszem egy serpenyőbe, majd az avokádót is megpucolom apró kockára vágom, és ezt is a serpenyőbe teszem. Kevés olívaolajjal és vízzel  és a fűszerekkel, felteszem a tűzre és megpárolom.

Ha kész egy nagy üvegedénybe teszem és kézi botmixerrel pépesítem. Ha kihűlt akkor belekeverem a sajtkrémet, és be teszem a hűtőbe.

 

Jó étvágyat!

 

unnamed

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!