Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Kókusztejes-mentás málnaparfé

Mikor már itt van a jó idő, mindenki valami finom hűtött finomság után vágyik.

Én sem tudok sokszor nemet mondani a fagyiknak és egyéb más frissítő finomságoknak, főleg amikor 40 fok van.

Bár én mióta életmódot változtattam egyáltalán nem eszek cukros fagyikat. Ezért kell valami alternatíva nekem is.

S íme egy isteni finom málnás csoda.

 

Hozzávalók:

  • 300 gramm friss málna (de lehet fagyasztott is)
  • 2 kis kanál xilit
  • 5-6 levél menta levél
  • 165 ml kókusztej

 

Elkészítése:

Ha friss málnát használunk akkor megmossuk és beletesszük egy zacsiba és be a fagyasztóba. Mikor már megfagyott akkor,  egy turmixgép segítségével elkezdem pépesíteni. Amikor már elég jó pépes akkor mehet bele a xilit, és a menta levél aprítva. S ezek után mehet bele a kókusztej. Mikor már jó krémes, mehet kis tálkákba és akár már fogyasztható is.

Jó étvágyat!

 

IMG_3204 IMG_3199 IMG_3178

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!