Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Töltött zsemle

Már tegnap előtt kitaláltam, hogy a mai ebédem mi is lesz.

Ezer meg egy éve szerettem már volna töltött zsemlét készíteni, de valahogy mindig elhessegettem ezt a gondolatomat.

De tegnap délután mivel pihenő napot tartottam a tornában, ezért volt időm a konyhában tevékenykedni.

 

Hozzávalók:

  • 4 darab zsemle (én update zsemlét használtam)
  • 125 gramm juhtúró
  • 1 kis doboz tejföl
  • fekete erdei sonka
  • fűszerek: kicsi só, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, bazsalikom, fokhagyma, bors, és még amit kívánunk.
  • csirkemell sonka
  • sajt

 

Elkészítése:  

A zsemlék tetejét levágjuk. A tölteléket kivéve a fekete erdei sonkát összekeverjük. Kiszedjük a zsemlék belsejét, és azt is hozzá rakjuk a töltelékhez.  A zsemlékbe belefektetjük a fekete erdei sonkát, utána mehet a töltelék.

Egy tepsibe teszünk teszünk zsírpapírt rá a tölti a zsemléket, előmelegített tepsibe tesszük és kb. 20 percig sütjük.

Ha letelt az idő akkor kivesszük, rádobjuk a sajtot, és még a sajt meg nem pirul sütjük tovább.

 

Jó étvágyat!

 

unnamed (1) unnamed

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!