Végre itt a jó idő, s eljött a hideg krémlevesek ideje!
Mivel nagyon szeretjük a leveseket, ezért ez a hétvége sem telhetett el anélkül, hogy ne készítettem volna valamilyen levest!
De a fő szempont, hogy hideg legyen! 🙂
Hozzávalók:
- 500 gramm málna (én fagyasztott használtam most)
- 3 kiskanál xilitű
- 1 doboz cocomas (de lehet tejszínt is használni)
Elkészítése:
A málnát egy lábasba felteszem főni, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor már forr a víz, be teszem a xilitet, és addig főzőm amíg a málna teljesen nincs kész. Ha már megfőtt leveszem a tűzről és beleteszem a cocomast. Összekeverem, és egy botmixer segítségével pürésítem.
Aztán jól le kell hűteni és már fogyasztható is. 🙂
Én vertem fel hozzá tejszínt és raktam bele egy kis őszibarackot is!
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: