Erdei gyümölcsös cobbler

Ma találtam egy nagyon tuti receptet, és annyira megtetszet és megkívántam, hogy úgy döntöttem ma munka után neki láttok és megcsinálom.

Az eredeti recept az epres cobbler. De én erdei gyümivel készítettem, és persze alakbarát változatra ültettem át az eredeti receptet.

Hozzávalók:

Azért kell több folyadék, mert az update liszt és a kókuszliszt is több folyadékot igényel.

Elkészítése:

Fogunk egy pite formájú tepsit, és kockára vágjuk a vajat, és előmelegített sütőbe felolvasztjuk.

Én egy ekkora bögrét használtam az alapanyagokhoz:

A hozzávalókat egy nagy tálba bele tesszük és egy fakanál segítségével elkeverjük. Beletesszük a pite formába, a vajjal nem kell összekeverni, és utána jöhet rá a gyümölcs.

Utána vissza az előmelegített sütőbe, kb 30-35 perc alatt kész is.

Szerintem nagyon finom! 🙂

Lehet epret, cseresznyét, málnát, áfonyát vagy bármilyen gyümit használni, amit szeretünk!

Jó étvágyat!

Tovább a blogra »