Juhtúrós-tonhalal töltött padlizsán

Nálam halas hét van. 🙂

Már írtam korábban, hogy imádom, és ha lehetne minden nap azt ennék. Mivel mos már dolgozom, napközben sokat gondolkoztam, hogy a hét két napjára mit főzzek, ami gyorsan kész van és nem kell vele sokat pepecselni a konyhába.

Ezért arra gondoltam, hogy valami egyszerű és még is finom ebédet készítek!

Hozzávalók:

Elkészítése:

A padlizsán megmossom és ketté vágom. A közepét kivágom. Egy tálba összekeverem, a juhtúrót a tonhallal és a fűszerekkel. Ha ez kész akkor megtöltöm a padlizsánt. A tetejére sajtot rakok, egy kis olivaolajjal megspriccelem.

Előmelegített sütőbe kb egy óráig sütjük.

Én nyers bébi spenóttal és paradicsommal fogom elfogyasztani!

Jó étvágyat!

Tovább a blogra »