Nálam halas hét van. 🙂
Már írtam korábban, hogy imádom, és ha lehetne minden nap azt ennék. Mivel mos már dolgozom, napközben sokat gondolkoztam, hogy a hét két napjára mit főzzek, ami gyorsan kész van és nem kell vele sokat pepecselni a konyhába.
Ezért arra gondoltam, hogy valami egyszerű és még is finom ebédet készítek!
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb padlizsán
- 1 csomag juhtúró (ez kb 10-12 dkg)
- 1 doboz tonhalkonzerv
- sajt
- fűszerek: bors, metélőhagyma, fokhagyma, szerecsendió, petrezselyem, és még amit szeretünk.
Elkészítése:
A padlizsán megmossom és ketté vágom. A közepét kivágom. Egy tálba összekeverem, a juhtúrót a tonhallal és a fűszerekkel. Ha ez kész akkor megtöltöm a padlizsánt. A tetejére sajtot rakok, egy kis olivaolajjal megspriccelem.
Előmelegített sütőbe kb egy óráig sütjük.
Én nyers bébi spenóttal és paradicsommal fogom elfogyasztani!
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: