Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Juhtúrós-tonhalal töltött padlizsán

Nálam halas hét van. 🙂

Már írtam korábban, hogy imádom, és ha lehetne minden nap azt ennék. Mivel mos már dolgozom, napközben sokat gondolkoztam, hogy a hét két napjára mit főzzek, ami gyorsan kész van és nem kell vele sokat pepecselni a konyhába.

Ezért arra gondoltam, hogy valami egyszerű és még is finom ebédet készítek!

 

Hozzávalók:

  • 1 db nagyobb padlizsán
  • 1 csomag juhtúró (ez kb 10-12 dkg)
  • 1 doboz tonhalkonzerv
  • sajt
  • fűszerek: bors, metélőhagyma, fokhagyma, szerecsendió, petrezselyem, és még amit szeretünk.

 

Elkészítése:

A padlizsán megmossom és ketté vágom. A közepét kivágom. Egy tálba összekeverem, a juhtúrót a tonhallal és a fűszerekkel. Ha ez kész akkor megtöltöm a padlizsánt. A tetejére sajtot rakok, egy kis olivaolajjal megspriccelem.

Előmelegített sütőbe kb egy óráig sütjük.

Én nyers bébi spenóttal és paradicsommal fogom elfogyasztani!

 

Jó étvágyat!

IMG_2995 IMG_2997

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!