Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Panna Cotta fehérboros eperlekvárral

Hozzávalók:

  • – 4 dl krémes kókusztej
  • – 1 tk kanál vanília aroma (lehet nyugodtan 1 evőkanál is)
  • – 4-5 gramm xilit
  • – 5-6 gramm expressz zselatin  (Saját tapasztalat mehet nyugodtan a 10 gramm, hogy szépen megszilárduljon)
  • – 1 evőkanál citromlé (elhagyható)

 

Elkészítése:

A hozzávalókat egy edénybe tesszük, lassú tűzön addig keverjük, amíg az összes hozzá való fel nem olvad. Ezután levesszük a tűzről és kis pohárkákba tesszük. Én szilikonos muffin sütőformát szoktam használni! Ezután hűtőbe tesszük és megvárjuk még megdermed! Dermedés után gyümölcsökkel, cukormentes lekvárral fogyaszthatjuk!

Jó étvágyat!

IMG_2525

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!