Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Gyümölcsös “tiramisu”

Hozzávalók

 

A tésztához (ez ami kiváltja a jó kis cukros babapiskótát)

  • 2 darab tojás
  • 2 kiskanál kávé
  • 2 kiskanál sütőpor
  • 20 dkg kókuszliszt (mivel én kifogytam ezért kókuszreszeléket daráltam le)
  • 2 kis kanál xilit
  • 2 kupak rum aroma

A krémhez:

  • 400 ml kókuszkrém
  • 2 kis kanál xilit

Gyümölcspüré:

  • 1 doboz málna
  • 1 doboz áfonya
  • 1 doboz szeder
Elkészítés:
A tésztához a hozzávalókat egy vastag falú üveg edénybe összekeverem, és utána be a micróba, 600 Watton 5 percig sütöttem. Percenként azért megnéztem, hogy nem e ég meg a tészta.
A kihűlt akkor pohárkák aljába helyezem.
Ezután jön a gyümölcspüré. Legnehezebb feladat, a gyümiket bele egy edénybe és botmixerrel összeturmixoljuk! Ez a következő réteg!
A krém pedig annyi, hogy a kókuszkrémet a xilittel habosra keményre verem. Utána ráhelyezem a gyümölcs pürére. A tetejére ha gondoljátok lehet gyümölcsöt rakni!

 

IMG_2791

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!