Hozzávalók
A tésztához (ez ami kiváltja a jó kis cukros babapiskótát)
- 2 darab tojás
- 2 kiskanál kávé
- 2 kiskanál sütőpor
- 20 dkg kókuszliszt (mivel én kifogytam ezért kókuszreszeléket daráltam le)
- 2 kis kanál xilit
- 2 kupak rum aroma
A krémhez:
- 400 ml kókuszkrém
- 2 kis kanál xilit
Gyümölcspüré:
- 1 doboz málna
- 1 doboz áfonya
- 1 doboz szeder
Elkészítés:
A tésztához a hozzávalókat egy vastag falú üveg edénybe összekeverem, és utána be a micróba, 600 Watton 5 percig sütöttem. Percenként azért megnéztem, hogy nem e ég meg a tészta.
A kihűlt akkor pohárkák aljába helyezem.
Ezután jön a gyümölcspüré. Legnehezebb feladat, a gyümiket bele egy edénybe és botmixerrel összeturmixoljuk! Ez a következő réteg!
A krém pedig annyi, hogy a kókuszkrémet a xilittel habosra keményre verem. Utána ráhelyezem a gyümölcs pürére. A tetejére ha gondoljátok lehet gyümölcsöt rakni!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: