Gombás-garnálarákos lecsó

A receptet biciklizés közben találtam ki! Nagyon akartam már lecsót enni, de nem a hagyományos változatot szeretem volna megfőzni és elkészíteni, s ezért ötlöttem ki ezt a változatot!

Hozzávalók:

Elkészítése:

A vöröshagymát, kevés vízzel és olívaolajjal meg párolom jó puhára. Utána beleteszem a kicsumázott, feldarabolt paprikát. Ha a paprika megpuhult, rádobom a kockára vágott paradicsomot. Fedő alatt párolom tovább. Ezután jöhet a gomba, és a tovább párolás! 🙂 Közben fűszerezzük ízlés szerint. A garnélarákot meleg vízzel alatt kiolvasztom! S ha ez is meg van akkor mehet a lábasba, mikor kész akkor még belekeverem a tojást. S készre főzöm!

A kisfiam szerint ez anya fitnesz menüje! 🙂

Tovább a blogra »