Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Fehérboros eperlekvár (egy kisebb adag)

Hozzávalók:
  • 500 gramm eper
  • 2 teáskanál xilit
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 narancs kifacsart leve
  • 2 dl fehérbor
  • s annyi víz, hogy elepje
Elkészítése:
        Az epret megmosom és kis kockákra vágom! Belerakom az összes hozzávalót, és felteszem a tűzre!
Lassú tűzön főzzük addig még el nem érjük a kívánt állagot! Én kb. 1-1,5 órát főztem, néha megkevergettem!
Ebből az adagból nem lesz sok, viszont ízre isteni!
Jó étvágyat hozzá!

IMG_2528

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!