Hozzávalók:
- Kb: 10-12 darab fokhagyma
- 1 csomag újhagyma
- tejszín (500ml)
- bármilyen olaj, (oliva, kókuszzsír)
Elkészítés:
A fokhagymát megpuccoljuk, egy lábas beletörjük, az újhagymát megmossuk, és felvágjuk apró darabokra. A zsíradékon és kevés vízen megpároljuk! Ha már elég puha, akkor felöntjük a tejszínnel és kb fél liter vízzel. Ezután jönnek bele a fűszerek! Mindenkinek a fantáziájára van bízva a dolog! Én szoktam beletenni petrezselymet, sót, fehérborsot, metélőhagymát, fokhagyma granulátumot, bazsalikomot, és reszelt szerecsendiót is. Kb: fél óra alatt kész! Tálalhatjuk sajjtal, és levesgyönggyel!
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: