Egy újabb kenyérre kenhető finomságot hoztam nektek. 🙂
Ez sem túl bonyolult s szerintem nagyon finom!
Hozzávalók:
- 250 gramm ricotta
- 100 gramm feketeerdő sonka
- 7-8 szem koktél paradicsom
- fűszerek: só, bors, fokhagyma, metélőhagyma, petrezselyem
- vöröshagyma
- sárgarépa (de ez elhagyható, nekem volt még a hűtőben párolva, és hogy ne vesszen kárba, azt is beletettem)
- pritamin paprika
Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk, és a sonkát is. Az összes hozzávalót egy magas falú üvegedénybe halmozzuk, és kézi botmixer segítségével teljesen pürésítjük. Kivéve a hagymát és a pritamin paprikát, azt csak a pürésítés után tesszük hozzá.
Ha kész be a hűtőbe hadd hűljön, és után mehet is szénhidrát csökkentett kenyérre.
Isteni finom! Én éppen update ripssel fogyasztottam.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: