Bűntelen Élvezetek Ivett konyhájából

Ricottás húskrém

Egy újabb kenyérre kenhető finomságot hoztam nektek. 🙂

Ez sem túl bonyolult s szerintem nagyon finom!

 

Hozzávalók:

  • 250 gramm ricotta
  • 100 gramm feketeerdő sonka
  • 7-8 szem koktél paradicsom
  • fűszerek: só, bors, fokhagyma, metélőhagyma, petrezselyem
  • vöröshagyma
  • sárgarépa (de ez elhagyható, nekem volt még a hűtőben párolva, és hogy ne vesszen kárba, azt is beletettem)
  • pritamin paprika

 

Elkészítése:

A vöröshagymát felkockázzuk, és a sonkát is. Az összes hozzávalót egy magas falú üvegedénybe halmozzuk, és kézi botmixer segítségével teljesen pürésítjük. Kivéve a hagymát és a pritamin paprikát, azt csak a pürésítés után tesszük hozzá.

Ha kész be a hűtőbe hadd hűljön, és után mehet is szénhidrát csökkentett kenyérre.

Isteni finom! Én éppen update ripssel fogyasztottam.

 

Jó étvágyat!

 

 

unnamed unnamed1 unnamed3

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!